Ενημέρωση και ευχαριστήριο!

Τον μήνα Ιανουάριο, στα πλαίσια της συνεχούς θεραπευτικής διαδικασίας που επιδιώκεται στην «ΑΝΑΣΑ», εγγράψαμε ακόμη έναν ένοικό μας στο εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα του αθλήματος Badminton των Special Olympics. Επιπρόσθετα, παρακολουθήσαμε την παιδική θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» στο Θέατρο Κάππα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας την κυρία Βαρδακάρη Χαρά για την πολύτιμη χορηγία της στην «ΑΝΑΣΑ» επίπλων και συσκευών οικιακής χρήσης (ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, καναπές, 2 κομοδίνα, γραφείο και μία δερμάτινη πολυθρόνα), καθώς και την κυρία Παπαδημητρίου Χρυσούλα και τις οικογένειες Δ. Δοξαρά και Γ. Χριστοδούλου για την ευγενική χρηματική δωρεά τους στο Οικοτροφείο μας (50Ε και 40Ε αντίστοιχα).

Ένα ακόμα bazaar ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Τον μήνα Δεκέμβριο, στα πλαίσια της διαρκούς ενίσχυσης των δεξιοτήτων επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης των ενοίκων μας, στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2018 διοργανώσαμε Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητες δημιουργίες των ενοίκων μας (γούρια, ημερολόγια, πίνακες ζωγραφικής, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, ευχετήριες κάρτες κ.α.). Σε αυτή μας την προσπάθεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μακρή Θάνο καθώς και όλο το προσωπικό του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall για την θερμή και ευγενή φιλοξενία στο χώρο.