Ενημέρωση και ευχαριστήριο!

Τον μήνα Ιανουάριο, στα πλαίσια της συνεχούς θεραπευτικής διαδικασίας που επιδιώκεται στην «ΑΝΑΣΑ», εγγράψαμε ακόμη έναν ένοικό μας στο εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα του αθλήματος Badminton των Special Olympics. Επιπρόσθετα, παρακολουθήσαμε την παιδική θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» στο Θέατρο Κάππα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας την κυρία Βαρδακάρη Χαρά για την πολύτιμη χορηγία της στην «ΑΝΑΣΑ» επίπλων και συσκευών οικιακής χρήσης (ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, καναπές, 2 κομοδίνα, γραφείο και μία δερμάτινη πολυθρόνα), καθώς και την κυρία Παπαδημητρίου Χρυσούλα και τις οικογένειες Δ. Δοξαρά και Γ. Χριστοδούλου για την ευγενική χρηματική δωρεά τους στο Οικοτροφείο μας (50Ε και 40Ε αντίστοιχα).

Ένα ακόμα bazaar ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Τον μήνα Δεκέμβριο, στα πλαίσια της διαρκούς ενίσχυσης των δεξιοτήτων επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης των ενοίκων μας, στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2018 διοργανώσαμε Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητες δημιουργίες των ενοίκων μας (γούρια, ημερολόγια, πίνακες ζωγραφικής, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, ευχετήριες κάρτες κ.α.). Σε αυτή μας την προσπάθεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μακρή Θάνο καθώς και όλο το προσωπικό του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall για την θερμή και ευγενή φιλοξενία στο χώρο.

Συμμετοχή σε δράσεις!

Τον μήνα Νοέμβριο, στα πλαίσια της συνεχούς θεραπευτικής διαδικασίας των ενοίκων του Οικοτροφείου-Ιδρύματος μας, λάβαμε μέρος στον ημιμαραθώνιο-αγώνα 1200μ. των Special Olympics Hellas στις 12 Νοεμβρίου 2017. Οι αθλητές μας μαζί με τους συνοδούς έδωσαν το παρόν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο αθλητισμός ενώνει, συμβάλλοντας στην προαγωγή των δικαιωμάτων των ατόμων με διανοητική αναπηρία, όχι μόνο στον αθλητικό χώρο αλλά και στο γενικότερο κοινωνικό σύνολο.

Continue reading

Ευχαριστήριο για το bazaar των Χριστουγέννων

Στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2016, η ΑΝΑΣΑ πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τόσο το προσωπικό του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall για την ευγενή φιλοξενία στο χώρο, όσο και το κοινό για τη θερμή ανταπόκρισή του, που παρά τις δυσκολίες αυτών των καιρών, συνεχίζουν να προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους και να στηρίζουν το έργο μας.

 

Ευχόμαστε σε όλους

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Λειτουργία  Προστατευμένου Διαμερίσματος 4 ενοίκων με ψυχοκοινωνικές διαταραχές

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΝΑΣΑ» υλοποίησε τα Υποέργα:

 

«Λειτουργία  Προστατευμένου Διαμερίσματος 4 ενοίκων με ψυχοκοινωνικές διαταραχές του Οικοτροφείου “Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας ΑΝΑΣΑ” στο δήμο Αθηναίων του Ν. Αττικής»,

και

«Εξοπλισμός Προστατευμένου Διαμερίσματος 4 ενοίκων με ψυχοκοινωνικές διαταραχές του Οικοτροφείου “Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας ΑΝΑΣΑ” στο δήμο Αθηναίων του Ν. Αττικής»

στο πλαίσιο της Ενταγμένης Πράξης με τίτλο «Δημιουργία 192 επιπλέον θέσεων σε νέα Προστατευμένα Διαμερίσματα στις Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» στο Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013, στον Άξονα Προτεραιότητας 5 και με κωδικό ΟΠΣ 373824.

Continue reading